Matkustelu, hyvän matkan etsiminen ja hotellihuone

27 Tammi 2014 - 15:32:18
Matkan varaus matkapalvelun kautta tehdään nykyaikana todella usein netin avulla, ja matkatoimiston verkkopalvelusta valitaan kohtuuhintainen lomamatka, monesti matkapaketti hotelleineen ja lentoineen, ja matkan maksu maksetaan sitten internet-pankissa. Tämän jälkeen lentolipun ja muut asiakirjat saa omaan sähköpostiin.

Matkanjärjestäjillä on monesti vakiolomakohteensa. Isoimmilla matkapalveluilla paikkoja on runsaasti ja palvelu saattaa olla asiallista muun muassa sillä tavoin, että lomakohteessa on auttamassa matkatoimiston oma kohdeopas ja matkaan lukeutuu myöskin kyyti lentokentältä hotelliin ja päinvastoin lomailun loppuessa.

Netissä on niin ikään useita suosittuja äkkilähdöt-paikkoja, joiden kautta saattaa vaivattomasti etsiä mukiinmenevän matkatarjouksen tai esim. vain lennon tiettyyn lomakohteeseen. Nopeissa lähdöissä ovat tavallisesti listattuna suositut välimerelliset aurinkoiset lomamatkakohteet.

Myös majapaikkaan ja sen laadukkuuteen ja asemapaikkaan kohteessa on fiksua keskittää huomio. Jos kotimaassa, vaikkapa Hesassa ajattelee olla turistina, tasokasta majapaikkaa on mahdollista etsiä esim. Hotellit-helsinki.org -nettisivustolta.

Matkailu on tänä päivänä erittäin tavallista, ja etenkin Etelä-Euroopan matkakohteet ovat todella kysyttyjä syksyisin, kevätaikaan ja kesäisin. Samoin kaukolomamatkat ovat nykyään myös pidettyjä, ja suosittuja lomapaikkoja ovat esim. Thaimaa, Meksiko ja Kuuba. Kaukolomamatkojen hinnat ovat useimmiten kylläkin paljon kalliimpia kuin Etelä-Euroopan lomat. Reissaaminen on tavallista niin ikään silloin kun Skandinaviassa on pimeää.

Admin · 2429 lukukertaa · 1 kommentti

Pysyvä linkki koko artikkeliin

http://hotellimatkailu.sosblogs.com/Ensimmainen-blogi-b1/Matkustelu-hyvan-matkan-etsiminen-ja-hotellihuone-b1-p1.htm

Kommentit

Kommentin kirjoittaja: Kalle [ Vieras ] Kotisivu
Reissun varaaminen matkatoimiston avulla tapahtuu tätä nykyä todella monesti internetin avulla, jolloin matkapalvelun internet-sivustolta valitaan edullinen matka, esimerkiksi matkapaketti hotellimajoitus ja lennot, ja lomamatkan maksu maksetaan välittömästi internet-pankissa. Sitten lentolipun ja muut dokumentit lähetetään omaan sähköpostiosoitteeseen.
   27.01.2014 @ 15:36:00

Jätä kommentti

Uusien palautteiden tila: Julkaistu

Sivujesi URL-osoite näytetään.

 
Ole hyvä ja syötä kuvassa oleva koodi


Kommentti

Asetukset
   (Aseta evästeisiin nimi, sähköposti ja osoite)


  

Kalenteri

Touko 2016
MaTiKeToPeLaSu
 << < > >>
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Ilmoitus

Ketkä ovat paikalla?

Jäsen: 0
Vieras: 1

rss Syndikointi

Arkistot